zondag 7 december 2008

Toemis van spinazie en bloemkool (Indonesië)

TOEMIS VAN SPINAZIE EN BLOEMKOOL

400 g spinazie
3 eetl. olie
1 bosje lente-uitjes
150 g bloemkool
1 groene peper
1 mespunt zout
1 theel. djinten

Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de lente-uitjes in stukjes. Was de spinazie. Snijd de peper in ringetjes, haal er eventueel het zaad uit als het minder heet moet zijn. Verhit de olie en roerbak de lente-ui, peper, bloemkool, zout en djinten. Voeg de spinazie toe in delen en blijf roerbakken, tot de spinazie wat geslonken is.

4 personen

voedingswaarde : 105 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten

land : Indonesië
gerechtsoort : groentegerecht

bron : Sla! februari / maart 1998

Geen opmerkingen: