TOEMIS VAN SPINAZIE EN BLOEMKOOL
400 g spinazie
3 eetl. olie
1 bosje lente-uitjes
150 g bloemkool
1 groene peper
1 mespunt zout
1 theel. djinten
Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de lente-uitjes in stukjes. Was de spinazie. Snijd de peper in ringetjes, haal er eventueel het zaad uit als het minder heet moet zijn. Verhit de olie en roerbak de lente-ui, peper, bloemkool, zout en djinten. Voeg de spinazie toe in delen en blijf roerbakken, tot de spinazie wat geslonken is.
4 personen
voedingswaarde : 105 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
land : Indonesië
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Sla! februari / maart 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten