MRS. MINNIVER
Dit recept is zeer geliefd bij Greer Garson M.G.M.-ster.
15 gram dry gin
15 gram cognac
15 gram crème de cacao
15 gram verse room
Shake zeer koud met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een portglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
zaterdag 13 mei 2023
Candy
CANDY
20 gram wodka
20 gram crème de cacao
20 gram witte Curaçao
1 dash citroensap
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
20 gram wodka
20 gram crème de cacao
20 gram witte Curaçao
1 dash citroensap
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
Barbara
BARBARA
30 gram wodka
15 gram crème de cacao
15 gram verse room
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
30 gram wodka
15 gram crème de cacao
15 gram verse room
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
Alexander no. 2 (Verenigde Staten)
ALEXANDER NO. 2
Deze bereidingswijze wordt veel in de USA gevolgd.
20 gram crème de cacao
20 gram dry gin
20 gram room
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gebied : Verenigde Staten
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
Deze bereidingswijze wordt veel in de USA gevolgd.
20 gram crème de cacao
20 gram dry gin
20 gram room
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gebied : Verenigde Staten
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
Alexander no. 1
ALEXANDER NO. 1
20 gram crème de cacao
20 gram cognac
20 gram room
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
20 gram crème de cacao
20 gram cognac
20 gram room
Shake met stukjes ijs in een cocktailshaker. Serveer in een martiniglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Selected drinks : 375 geselecteerde internationale cocktailrecepten voor de amateur-mixer en de huisbar / Jac. Platteschorre
Kir Royal
KIR ROYAL
1 centiliter crème de cassis Boudier
goed gekoelde champagne
De crème de cassis in een gekoelde champagnecoupe doen, aanvullen met champagne.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails (Rebo culinair) / Karlheinz Neubert
1 centiliter crème de cassis Boudier
goed gekoelde champagne
De crème de cassis in een gekoelde champagnecoupe doen, aanvullen met champagne.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails (Rebo culinair) / Karlheinz Neubert
Abonneren op:
Posts (Atom)