RUSSISCHE EIEREN
4 eieren
mayonaise
kaviaar
huzarensalade
2 tomaten
garnalen
sardines
sla
zilveruitjes
augurkjes
asperges
Kook de eieren hard, pel deze en halveer ze. Schep de salade op een schaal met sla, plaats de eieren erop en bedek deze met mayonaise. Garneer met de overige ingrediënten.
Tip: Vervang huzaren- door rijstsalade en mayonaise door kerriesaus.
4 personen
gebied : Rusland
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Goed & Snel koken met ’n eitje / Erdie Burema
woensdag 29 november 2017
Pindasaus met noten
PINDASAUS MET NOTEN
4 eetlepels pindakaas
25 cashewnoten
1 eetlepel ketjap benteng manis
1 eetlepel citroensap
3 eetlepels water
2 theelepels sambal oelek
½ theelepel djahé (gemberpoeder)
Verwarm al roerende de pindakaas met de ketjap, het citroensap, het water, de sambal en de djahé. Voeg vervolgens de noten toe en maak de saus op smaak af met zout en peper.
4 personen
gerechtsoort : saus
bron : Goed & Snel toveren met ’n eitje / Erdie Burema
4 eetlepels pindakaas
25 cashewnoten
1 eetlepel ketjap benteng manis
1 eetlepel citroensap
3 eetlepels water
2 theelepels sambal oelek
½ theelepel djahé (gemberpoeder)
Verwarm al roerende de pindakaas met de ketjap, het citroensap, het water, de sambal en de djahé. Voeg vervolgens de noten toe en maak de saus op smaak af met zout en peper.
4 personen
gerechtsoort : saus
bron : Goed & Snel toveren met ’n eitje / Erdie Burema
Abonneren op:
Posts (Atom)