AALBESSENIJS MET PIMENT
2 deciliter bessensap
100 gram suiker
½ theelepel piment
150 gram geriste aalbessen
Verwarm het bessensap met de suiker en de piment al roerend tot de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Verdeel het mengsel over 4 ijsvormpjes en verdeel de bessen erover. Laat de ijsjes bevriezen.
4 personen
gerechtsoort : snoep
bron : Menu 26 juli 1995
vrijdag 8 juli 2022
Blauwe bessenijs met salie
BLAUWE BESSENIJS MET SALIE
2 deciliter blauwe druivensap
100 gram suiker
1 takje verse salie
150 gram blauwe bessen
Verwarm het druivensap met de suiker en de salie al roerend tot de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Verdeel het mengsel over 4 ijsvormpjes en verdeel de bessen erover. Laat de ijsjes bevriezen.
4 personen
gerechtsoort : snoep
bron : Menu 26 juli 1995
2 deciliter blauwe druivensap
100 gram suiker
1 takje verse salie
150 gram blauwe bessen
Verwarm het druivensap met de suiker en de salie al roerend tot de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Verdeel het mengsel over 4 ijsvormpjes en verdeel de bessen erover. Laat de ijsjes bevriezen.
4 personen
gerechtsoort : snoep
bron : Menu 26 juli 1995
Frambozenijs met tijm
FRAMBOZENIJS MET TIJM
2 deciliter bosvruchtensap
50 gram suiker
1 takje verse tijm
150 gram frambozen
Verwarm het bosvruchtensap met de suiker en de tijm al roerend tot de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Verdeel het mengsel over 4 ijsvormpjes en verdeel de frambozen erover. Laat de ijsjes bevriezen.
4 personen
gerechtsoort : snoep
bron : Menu 26 juli 1995
2 deciliter bosvruchtensap
50 gram suiker
1 takje verse tijm
150 gram frambozen
Verwarm het bosvruchtensap met de suiker en de tijm al roerend tot de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Verdeel het mengsel over 4 ijsvormpjes en verdeel de frambozen erover. Laat de ijsjes bevriezen.
4 personen
gerechtsoort : snoep
bron : Menu 26 juli 1995
Abonneren op:
Posts (Atom)