GIN PUNCH
2 kopjes citroensap
1½ liter sinaasappelsap
1 eetlepel grenadine
2 liter gin
2 liter sodawater
schijfjes sinaasappel
schijfjes citroen
maraskijnkersen
Doe de vruchtensappen, grenadine en gin in een punchbowl met een groot blok ijs. Roer. Voeg het sodawater toe en roer weer. Garneer met sinaasappel, citroen en kers.
Voor 40 - 45 glazen.
gerechtsoort : punch
bron : Cocktails / Deltas
dinsdag 8 juni 2021
Planter's Punch
PLANTER’S PUNCH
sap van ½ citroen
4½ centiliter Gold label rum
1 theelepel grenadine
scheutje curaçao
sodawater
schijf verse ananas
maraskijnkers
Shake de eerste vier ingrediënten. Zeef in een longdrinkglas en vul aan met sodawater. Garneer met ananas en kers
1 persoon
gerechtsoort : longdrink
bron : Cocktails / Deltas
sap van ½ citroen
4½ centiliter Gold label rum
1 theelepel grenadine
scheutje curaçao
sodawater
schijf verse ananas
maraskijnkers
Shake de eerste vier ingrediënten. Zeef in een longdrinkglas en vul aan met sodawater. Garneer met ananas en kers
1 persoon
gerechtsoort : longdrink
bron : Cocktails / Deltas
Ward Eight
WARD EIGHT
sap van ½ citroen
1½ centiliter grenadine
sodawater
4½ centiliter Bourbon of blended whisky
Shake alle ingrediënten, behalve het sodawater, met gestampt ijs. Schenk in een longdrinkglas. Vul aan met sodawater en garneer eventueel met fruit.
1 persoon
gerechtsoort : longdrink
bron : Cocktails / Deltas
sap van ½ citroen
1½ centiliter grenadine
sodawater
4½ centiliter Bourbon of blended whisky
Shake alle ingrediënten, behalve het sodawater, met gestampt ijs. Schenk in een longdrinkglas. Vul aan met sodawater en garneer eventueel met fruit.
1 persoon
gerechtsoort : longdrink
bron : Cocktails / Deltas
Jack Rose
JACK ROSE
1½ centiliter citroensap
2 scheutjes grenadine
4½ centiliter apple brandy
Shake de ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
1½ centiliter citroensap
2 scheutjes grenadine
4½ centiliter apple brandy
Shake de ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
El Presidente
EL PRESIDENTE
4½ centiliter Gold label rum
1½ centiliter dry vermouth
scheutje grenadine
3 scheutjes Cointreau
Shake alle ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas. Garneer met een sinaasappelschijfje.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
4½ centiliter Gold label rum
1½ centiliter dry vermouth
scheutje grenadine
3 scheutjes Cointreau
Shake alle ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas. Garneer met een sinaasappelschijfje.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
Bacardi
BACARDI
½ theelepel suiker
1½ centiliter citroensap
4½ centiliter Bacardi-rum
scheutje grenadine
Shake alle ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
½ theelepel suiker
1½ centiliter citroensap
4½ centiliter Bacardi-rum
scheutje grenadine
Shake alle ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
Pink Velvet
PINK VELVET
4½ centiliter wodka
1½ centiliter veenbessensap
sap van ½ citroen
1 theelepel suiker
Shake de ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
4½ centiliter wodka
1½ centiliter veenbessensap
sap van ½ citroen
1 theelepel suiker
Shake de ingrediënten met gestampt ijs. Zeef in een goed gekoeld cocktailglas.
1 persoon
gerechtsoort : cocktail
bron : Cocktails / Deltas
Abonneren op:
Posts (Atom)