INDIASE AARDAPPEL-CURRYSCHOTEL
600 gram aardappelen
2 grote uien
2 teentjes verse knoflook
2 eetlepels olijfolie
500 gram rundergehakt
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel chilipoeder
½ theelepel kaneelpoeder
kerriepoeder naar smaak
2 eetlepels peterselie
Het gehakt op smaak brengen met de kruiden en hiervan balletjes op walnoot grootte rollen. De ongeschilde aardappels in partjes snijden en 4 minuten voorkoken. De uien en de knoflook pellen en fijnsnipperen. Verwarm de olie, schep de ui en knoflook erdoor en voeg de gehaktballetjes en de aardappelpartjes toe.
4 personen
bereidingstijd : 35 minuten
land : India
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Oosterse gerechten : Culinair digitaal [cd-rom] / Hema
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten