zondag 7 december 2008

Groentecurry met aardappel en broccoli (India)

GROENTECURRY MET AARDAPPEL EN BROCCOLI

350 gr aardappel, in blokjes
500 g broccoliroosjes
4 el olie
2 vleestomaten ontveld, in parten
6 el Indiase kruidenpasta (Patak's pot, 280 g)
1 dl yoghurt

In ruim kokend water aardappel in 5 min beetgaar koken, daarna broccoli in 2 in beetgaar koken, aardappel en broccoli onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In wok olie verhitten en groenten 3 - 5 min roerbakken, tomaat en kruidenpasta toevoegen, 1 dl water erbij en aan de kook brengen, van vuur af yoghurt erdoor roeren, direct serveren.
Serveren met basmatirijst

4 personen

bereidingstijd : 20 minuten

land : India
gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Carla van Schelven [Smulpaap]

Geen opmerkingen: