CHEE CHEONG FUN (RIJSTNOEDELS IN PIKANTE SAUS)
1 pak rijstnoedels (chee cheong fun), ca. 500 gram
1 eetlepel Chinese barbecuesaus
1 eetlepel lichte (Chinese) sojasaus
1 theelepel sesamolie
1 theelepel pimentsaus (mild)
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
Snijd de noedels in reepjes en week ze gedurende 5 minuten in kokend water, of maak ze in ongeveer dezelfde tijd gaar in een stoompan. Volg in ieder geval de aanwijzingen die op de verpakking staan nauwkeurig op: er kunnen verschillen bestaan tussen diverse soorten. Doe de warme noedels in een kom en meng alle overige ingrediënten erdoor.
2 - 3 personen
land : Singapore
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Aziatisch kookboek / Charmaine Solomon
zondag 7 december 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten