AFELIA (GEKRUIDE GEBAKKEN CHAMPIGNONS)
Champignons met koriander is een specialiteit van Cyprus.
4 eetl. olijfolie
500 g kleine champignons
1 teentje knoflook, geperst
3 theel. korianderzaadjes, geplet
1,5 dl rode wijn
1 eetl. citroensap
3 eetl. fijngehakte peterselie
zout
versgemalen zwarte peper
Bak de champignons, de knoflook en de koriander 4 minuten op hoog vuur in de hete olie.
Roer er de overige ingrediënten door. Laat 6 minuten zachtjes koken, of zo lang tot de champignons zacht zijn.
Schep de inhoud van de pan in een kom en laat goed koud worden.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten
land : Cyprus
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Eten rond de Middellandse zee / Norma Miller
zondag 7 december 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten