ARABISCHE SPINAZIE-OMELET
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
200 gram jonge spinazie
1,5 theelepel komijn
zout
peper
5 eieren, losgeklopt
olie om in te bakken
Spinazie wassen, droog maken in theedoek of slacentrifuge en fijnhakken. Ui en knoflook glazig fruiten in een scheutje hete olie. Spinazie toevoegen en onder voortdurend omscheppen laten slinken. Eieren, komijn, zout en peper toevoegen en alles goed door elkaar roeren. Vuur laag draaien en het eiermengsel met het deksel op de pan laten stollen. Vuur hoog draaien en de onderkant van de omelet goudbruin bakken. pan even onder een hete grill zetten en de bovenkant ook goudbruin bakken. In punten serveren. Lekker met gebakken aardappelen en sla.
3 - 5 personen
gebied : Arabië
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Odinieuws 1 april 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten