woensdag 13 juli 2016

Vegetarische eistoofpot

VEGETARISCHE EISTOOFPOT

4 eieren
6 tomaten
1 blik aardappelen (van 1 liter)
2 eetlepels boter of margarine
1 (tomaten)bouillontablet
2 eetlepels tomatenketchup
zout
peper
1 theelepel kerriepoeder
5 takjes peterselie


Eieren in 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Aardappelen afgieten. In pan boter smelten. Toevoegen: 1 deciliter water, (tomaten)bouillontablet, tomatenketchup en aardappelen. 5 Minuten zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met ”out, peper en kerriepoeder. Ei en tomaat erover verdelen. Peterselie erboven fijn knippen.

4 personen

voedingswaarde : 295 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Tip juli 1980

Geen opmerkingen: