GEBAKKEN SCHELVISFILETS MET ZURE KRUIDENSAUS
600 gram schelvisfilets
zout
120 gram Braderije (braadboter)
4 tomaten
4 dunne schijfjes citroen
SAUS
1 bekertje zure room
1 eetlepel fijngesneden peterselie
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
citroensap
zout
peper
tabasco
paprikapoeder
Roer voor de zure saus de room glad en meng peterselie, bieslook, citroensap, zout, peper en de kruiderij erdoor.
Dep vervolgens de filets goed droog, zout deze licht en doe de Braderije in de pan. Bak de vis in 10 minuten gaar en bruin. Leg dan de vis op een voorverwarmde schotel en schik er wat schijfjes tomaat en citroen omheen.
Serveer de saus apart.
4 personen
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip juli 1988 (advertentie)
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten