BASISRECEPT VOOR GEPOFTE AARDAPPELEN
4 aardappelen à 200 gram
Aardappelen onder koud water schoonborstelen. met keukenpapier droogdeppen. Op aanrecht stukken aluminiumfolie (20 x 20 centimeter) uitspreiden. Aardappelen in folie wikkelen.
Over voorverwarmen op 225°C. Aardappelen in folie met sluitnaad naar boven op rooster leggen. In midden van oven aardappelen in 45 minuten gaar laten worden. Folie openvouwen. Met scherp mesje schil van aardappelen inkruisen en iets openduwen. Met theelepel aardappelen voorzichtig iets uithollen. Vulling naar keuze erin scheppen.
4 personen
voedingswaarde : 170 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 60 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Tip juli 1989
woensdag 13 juli 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten