GEHAKT MET PINDAKAAS
3 sneetjes oud wittebrood
3 eetlepels melk
400 gram gehakt
1 ei
3 eetlepels pindakaas
½ eetlepel ketjap
zout
peper
50 gram boter of margarine
Brood ontkorsten. Boven kom brood verkruimelen. Melk erdoor roeren. Toevoegen: gehakt, ei, pindakaas, ketjap, zout en peper. Door elkaar mengen. Hiervan 4 gelijke ballen vormen. In koekenpan boter verhitten. Gehakt in 15 minuten gaar en bruin bakken. Af en toe keren. Gehakt op schaal scheppen. Door bakvet 1 deciliter water roeren. Jus in juskom doen.
Groentetip: Snijbonen met ham.
4 personen
voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip juli 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten