woensdag 13 juli 2016

Gehakt met pindakaas

GEHAKT MET PINDAKAAS

3 sneetjes oud wittebrood
3 eetlepels melk
400 gram gehakt
1 ei
3 eetlepels pindakaas
½ eetlepel ketjap
zout
peper
50 gram boter of margarine


Brood ontkorsten. Boven kom brood verkruimelen. Melk erdoor roeren. Toevoegen: gehakt, ei, pindakaas, ketjap, zout en peper. Door elkaar mengen. Hiervan 4 gelijke ballen vormen. In koekenpan boter verhitten. Gehakt in 15 minuten gaar en bruin bakken. Af en toe keren. Gehakt op schaal scheppen. Door bakvet 1 deciliter water roeren. Jus in juskom doen.
Groentetip: Snijbonen met ham.

4 personen

voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Tip juli 1980

Geen opmerkingen: