KOMKOMMER MET CHAMPIGNONS
1 eetlepel citroensap
4 eetlepels vinaigrettesaus
1 eetlepel (rozemarijn)azijn
tabasco
zout
peper
1 grote komkommer
200 gram champignons
In schaal doen: citroensap, vinaigrettesaus, azijn en enkele druppels tabasco. Tot sausje roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Komkommer schillen. Met kaasschaaf boven sausje in plakjes schaven. Champignons wassen en in plakjes snijden. Door komkommer met sausje scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Salade nogmaals omscheppen.
Lekker bij vis.
4 personen
voedingswaarde : 090 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 1 minuut
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip juli 1981
woensdag 13 juli 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten