GREENPEACH
2 borrelglazen perziklikeur
grapefruitsap
1 eetlepel citroensap
2 ijsblokjes
Schenk de perziklikeur in een longdrinkglas en vul het aan met grapefruitsap en citroensap. Goed roeren en er 2 ijsblokjes in doen.
Garneer het glas met fruit en muntblaadjes.
1 persoon
gebied : Caraïben
gerechtsoort : cocktail
bron : Traditionele Caribische gerechten / Huub Tuast & Ciska Cress
maandag 19 september 2016
Huancaina Papas (Peru)
HUANCAINA PAPAS (AARDAPPELEN MET KAAS EN UIENSAUS)
6 aardappelen, geschild, gekookt, in blokjes
2 eetlepels boter
1 grote ui, gesnipperd
1 kop zachte witte kaas of kwark
½ kop melk
1 theelepel citroensap
½ theelepel zout
vers gemalen zwarte peper
1 theelepel paprikapoeder
Zet de gekookte aardappelen in de koelkast. Maak de boter heet in een sauspan, doe er de ui bij en fruit het 5 minuten tot het zacht is. Neem de pan van het vuur en klop kaas, melk, citroensap, zout, peper en paprika erbij tot alles glad is. Schep deze saus over de aardappelen. Serveer het koud.
4 personen
gebied : Peru
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Zuid- en Midden Amerikaanse keuken / Susan Bensusan
6 aardappelen, geschild, gekookt, in blokjes
2 eetlepels boter
1 grote ui, gesnipperd
1 kop zachte witte kaas of kwark
½ kop melk
1 theelepel citroensap
½ theelepel zout
vers gemalen zwarte peper
1 theelepel paprikapoeder
Zet de gekookte aardappelen in de koelkast. Maak de boter heet in een sauspan, doe er de ui bij en fruit het 5 minuten tot het zacht is. Neem de pan van het vuur en klop kaas, melk, citroensap, zout, peper en paprika erbij tot alles glad is. Schep deze saus over de aardappelen. Serveer het koud.
4 personen
gebied : Peru
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Zuid- en Midden Amerikaanse keuken / Susan Bensusan
Abonneren op:
Posts (Atom)