KOMKOMMER MET PETERSELIE
1 grote komkommer
8 takjes peterselie
½ kleine ui
3 eetlepels olie
2 eetlepels azijn
½ theelepel suiker
½ theelepel selderijzout
peper
1 theelepel mosterd
Komkommer schillen en overlangs halveren. Met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer in stukjes snijden. Peterselie wassen en in kopje fijn knippen. Ui pellen en boven schaal fijn raspen. Toevoegen: peterselie, olie, azijn, suiker, selderijzout, peper en mosterd. Tot sausje roeren. Komkommer erdoor scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Salade nogmaals omscheppen.
Lekker bij slavink.
4 personen
voedingswaarde : 095 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 1 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip juli 1981
woensdag 13 juli 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten