TORTELLINI MET UI-YOGHURTSAUS
125 gram tortellini met kaas
zout
1 ui
kruidenbouillontablet
versgemalen peper
1 theelepel tijm
1 teentje knoflook
1 deciliter yoghurt
2 eetlepels strooibaar bindmiddel
1 takje peterselie
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen ui pellen en snipperen. In steelpan doen: ui, 1 deciliter water, bouillontablet, peper en tijm. Knoflook pellen en erboven uitpersen. 10 Minuten zachtjes koken. Al roerende yoghurt en strooibaar bindmiddel toevoegen. Blijven roeren tot saus gebonden is. Pan van vuur nemen. Peterselie erboven fijnknippen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Tortellini afgieten en over twee borden verdelen. Saus erover schenken.
Lekker met eikenbladsla.
2 personen
voedingswaarde : 300 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip december 1987
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten