PIKANTE SLASAUS
½ ui
1 teen knoflook
4 eetlepels Franse kwark
1½ eetlepel maïs- of saffloerolie
1 afgestreken theelepel Franse mosterd
2 theelepels appelazijn
1 eetlepel tomatenketchup
snufje komijn
3 theelepels basterdsuiker
½ eetlepel sesamzaad
Schil ui en knoflook en hak ze heel fijn.
Vermeng hiermee in een kommetje de Franse kwark (heel jonge kaas).
Voeg achtereenvolgens maïs- of saffloerolie toe, Franse mosterd, appelazijn, tomatenketchup, komijn, suiker en sesamzaad.
Roer goed dooreen tot een egale saus is ontstaan. Heel lekker bij allerlei groene salades.
4 personen
land : Pakistan
gerechtsoort : saus
bron : De oosterse keuken van Moeder Aarde : Vegetarische recepten uit de Aziatische keuken / Kwee Siok Lan
zaterdag 6 december 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten