KORMA
Dit bekende vleesgerecht serveer je met rijst en rode bonen in tomatensaus. ‘Bij ons zeggen ze dat rode bonen smaken als vlees zonder bot,’ licht Fazel toe.
1 kilo lams- of schapenvlees, in stukjes gesneden
2 zeer fijn gesneden uien
knoflook
olie
verse tomaten
tomatenpuree
zout
zwarte peper
paprikapoeder
(aardappelen)
Vlees goed aanbraden. Ui en knoflook toevoegen en laten sudderen tot het vlees zacht is. Tomaten en kruiden toevoegen en afmaken met de tomatenpuree. Het laatste halfuur kun je eventueel blokjes aardappel meestoven.
4 personen
land : Afghanistan
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Gastvrijheid met een snufje heimwee : Vluchtelingen, restaurants en recepten / Christel Jansen
zaterdag 6 december 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten