vrijdag 26 december 2008

Onions on toast (Bermudas)

ONIONS ON TOAST (UIENTOAST)

2 grote, liefst rode uien
8 sneetjes toast
boter
½ kopje Zwitserse of Parmezaanse kaas
2 eieren
1/8 liter melk
zout
peper

De uien gedurende 5 minuten in kokend water blancheren. In dikke plakken snijden. De sneetjes toast in driehoeksvorm halveren, besmeren met boter en met de besmeerde kant naar onderen in de pan leggen. Daarop de uien schikken. Bestrooien met geraspte kaas en dan een mengsel van de geklutste eieren en de melk eroverheen gieten. Kontjes boter erop doen en net zolang in de oven zetten tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.

4 personen

land : Bermudas
gerechtsoort : lunchgerecht

bron : De Zuidamerikaanse en Caraïbische keuken / Theodor Böttiger

Geen opmerkingen: