SALADE MET GORGONZOLA EN ROOMKAASBALLETJES
25 gram hazelnoten met vlies
4 takjes peterselie
75 gram magor-kaas
75 gram verse roomkaas
1 theelepel paprikapoeder
zout
peper
2 halve perziken (blik) + 2 eetlepels vocht
2 eetlepels noteolie
1 eetlepel (sherry)azijn
100 gram gemengde salade
Hak de hazelnoten en de peterselie fijn. Vorm van de magor 6 balletjes. Wentel de balletjes door de fijngehakte noten. Meng de roomkaas met het paprikapoeder, zout en peper en vorm er 6 balletjes van. Wentel ze door de peterselie. Snijd de perziken in dunne schijfjes. Klop het perzikvocht, de olie en de azijn tot een sausje en breng het op smaak met zout en peper.
Verdeel de salade over 2 borden. Sprenkel het sausje erover en rangschik de perzik en de kaasballetjes op de salade.
2 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 2 minuten
land : Italië
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 24 maart 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten