GEBAKKEN MIE
1 dunne prei (150 gram)
1 rode Spaanse peper
50 gram taugé
150 gram (dunne) eiermie
zout
1 theelepel koenjit
2 eetlepels olie
Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringetjes. Maak de Spaanse peper schoon en snijd hem in kleine stukjes. Spoel de taugé af.
Kook de mie in ruim water met wat zout en de koenjit gaar volgens gebruiksaanwijzing. Giet de rood geworden mie af. Verhit de olie in een wok of koekenpan. Bak de prei en de Spaanse peper 5 minuten. Voeg de mie toe en bak ze even mee. Schep de taugé erdoor en verwarm de mie nog 2 minuten.
2 personen
voedingswaarde : 385 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 9 maart 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten