CRÊPES MET SPINAZIEVULLING
200 gram diepvries bladspinazie
1 sjalotje
150 gram champignons
30 gram boter
2 eetlepels crème fraîche
4 crêpes (zie basisrecept)
4 eetlepels geraspte gruyère kaas
Spinazie op hoog vuur verwarmen. Sjalotje snipperen. Champignons in plakjes snijden. Boter smelten. Sjalotje 3 minuten zachtjes bakken. Champignons toevoegen en 5 minuten zachtjes meebakken. Spinazie toevoegen. Blijven roeren tot al het vocht verdampt is. Crème fraîche erdoor roeren. Opnieuw al roerende vocht laten verdampen. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Over crêpes spinaziemengsel verdelen. Crêpes dubbelklappen. Bestrooien met kaas. Onder grill in 3 minuten kaas laten smelten.
2 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gebied : Frankrijk
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip maart 1992
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten