PEER MET GEITENKAAS EN NOTEN
50 gram gepelde walnoten
150 gram zachte geitenkaas zonder korst
100 gram Mon Chou
versgemalen zwarte peper
1 stevige rijpe handpeer
Walnoten grof hakken. Op plat bord strooien. Geitenkaas, Mon Chou en peper door elkaar prakken. Met vochtige handen van kaasmengsel rol (doorsnede 4 centimeter) vormen. Door walnoten rollen. In plasticfolie verpakken. Tot gebruik in koelkast leggen.
Peer schillen. Klokhuis verwijderen. In lengte in plakjes snijden. Op 4 bordjes peer rangschikken. Kaasrol in 12 plakjes snijden. Over bordjes verdelen.
4 personen
voedingswaarde : 290 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip maart 1992
zaterdag 10 maart 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten