zaterdag 10 maart 2018

Peer met geitenkaas en noten

PEER MET GEITENKAAS EN NOTEN

50 gram gepelde walnoten
150 gram zachte geitenkaas zonder korst
100 gram Mon Chou
versgemalen zwarte peper
1 stevige rijpe handpeer


Walnoten grof hakken. Op plat bord strooien. Geitenkaas, Mon Chou en peper door elkaar prakken. Met vochtige handen van kaasmengsel rol (doorsnede 4 centimeter) vormen. Door walnoten rollen. In plasticfolie verpakken. Tot gebruik in koelkast leggen.
Peer schillen. Klokhuis verwijderen. In lengte in plakjes snijden. Op 4 bordjes peer rangschikken. Kaasrol in 12 plakjes snijden. Over bordjes verdelen.

4 personen

voedingswaarde : 290 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten

gerechtsoort : voorgerecht

bron : Tip maart 1992

Geen opmerkingen: