woensdag 21 juni 2017

Spinazie-puree potje met Provençaalse runderreepjes (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk)

SPINAZIE-PUREE POTJE MET PROVENÇAALSE RUNDERREEPJES

1 eetlepel (olijf)olie
200 gram Provençaalse runderreepjes
2 zakjes puree à la minute (pak à 3 zakjes à 58 gram, Maggi)
450 gram spinazie (diepvries)
3 eetlepels gemalen oude kaas (zakje à 150 gram, AH)


In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in 10 minuten gaar bakken.
Intussen aardappelpuree bereiden volgen gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met oude kaas. Vleesreepjes erbij serveren.

4 personen

voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

land : Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Allerhande februari 2000

Geen opmerkingen: