KOOL-PREISCHOTEL
125 gram witte kool
125 gram prei
125 gram Chinese kool
1 - 2 eetlepels sojasaus
1 - 2 eetlepels vruchtenazijn
1 eetlepel bruine suiker
1 eetlepel pruimensaus
zout
versgemalen witte peper
¼ theelepel kurkuma
2 eetlepels fijngesneden bieslook
De stronk verwijderen van de witte en de Chinese kool en de bladeren in ongeveer 1 centimeter brede repen snijden. De kool wassen en laten uitlekken. De prei in de lengte halveren, wassen en in stukjes snijden. De olie verhitten in een wok en de groenten hierin roerbakken. Sojasaus, vruchtenazijn, suiker en pruimensaus erdoor roeren. De groenten kruiden en bestrooien met de bieslook.
2 personen
voedingswaarde : 300 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gebied : China
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Aziatische keuken / Renate Faller
woensdag 21 juni 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten