GEFRITUURDE COURGETTE
1 uitgeperst teentje knoflook
¼ theelepel geraspte verse gember
¼ theelepel kurkuma
60 gram rijstmeel
60 gram tarwemeel
¼ theelepel zout
¼ liter arachideolie om te frituren
400 gram courgette, in 1 centimeter dikke schijven
Alle ingrediënten, behalve de olie en de courgette, goed mengen met 75 milliliter water.
De olie verhitten in een wok. De schijfjes courgette door het deegpapje halen en in porties in de olie frituren tot ze krokant zijn. Op keukenpapier laten uitlekken en meteen serveren.
2 personen
voedingswaarde : 380 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gebied : Myanmar
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Aziatische keuken / Renate Faller
woensdag 21 juni 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten