WITLOFSALADE MET AARDBEIEN EN KIWI
150 gram aardbeien
1 kiwi
4 eetlepels citroensap
2 eetlepels olie
1 theelepel scherpe mosterd
½ eetlepel sinaasappellimonadesiroop
zout
versgemalen peper
1 zak gemengde witlofsalade (200 gram)
Aardbeien wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Kiwi schoonmaken en in plakjes snijden. Plakjes eventueel in vieren snijden. In een kommetje tot een sausje kloppen: citroensap, olie, mosterd en sinaasappellimonadesiroop. Op smaak afmaken met zout en peper.
In slakom luchtig door elkaar scheppen: gemengde witlofsalade, aardbeien, kiwi en sausje. Direct opdienen.
Lekker bij pizza met champignonragout.
2 personen
voedingswaarde : 165 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Allerhande mei 1989
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten