donderdag 25 mei 2017

Rode-vruchtenfrappé

RODE VRUCHTENFRAPPÉ

1 eetlepel rode-bessenlimonadesiroop
1 eetlepel frambozenlimonadesiroop
8 eetlepels kersensap (pot)
16 ijsblokjes


In kommetje schenken: rode-bessenlimonadesiroop, frambozenlimonadesiroop en kersensap. Door elkaar roeren. In koelkast in 1 uur door en door koud laten worden.
In icecrusher ijsblokjes schaven of ijsblokjes tussen theedoek leggen en met hamer stukslaan. In longdrinkglas ijs scheppen. Al roerend met lange lepel kersendrankje toevoegen. Rietje erin zetten. Direct opdienen.

1 persoon

voedingswaarde : 120 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd / wachttijd : 5 / 10 / 60 minuten

gerechtsoort : drank

bron : Tip mei 1987, Special Koele zomerdrankjes

Geen opmerkingen: