ENTRADA DE TOMATE Y PALTAS (TOMATEN EN AVOCADO’S)
4 stevige tomaten
2 avocado’s
citroensap
zout naar smaak
vers gemalen peper
paprikapoeder
25 gram gemalen noten
3 eetlepels olie
1 eetlepel azijn
gewassen slabladeren
Was de tomaten, dep ze droog en snijd ze in plakken. Pureer het vruchtvlees van de avocado’s met iets citroensap in een bekermixer of food processor en bedek de tomaten hiermee. Breng het geheel op smaak met zout, peper en paprikapoeder en bestrooi met gemalen noten.
Meng de olie met de azijn en giet dit sausje over de avocadopuree.
Laat het gerecht enkele uren afgedekt in de koelkast staan en garneer met slabladeren.
4 personen
gebied : Peru
gerechtsoort : voorgerecht
bron : De Peruaanse keuken / Isabel Garcia
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten