vrijdag 21 december 2012

Vegetarische gehaktschijf met kaas

VEGETARISCHE GEHAKTSCHIJF MET KAAS

1 ei
1 takje selderij
½ pak braadmix (Zonnatura)
4 plakken belegen kaas à 20 gram
4 eetlepels boter

Alle ingrediënten klaarzetten. Boven kom ei breken. Losroeren met 1 deciliter water. Selderij erboven fijnknippen. 1 Zakje braadmix erdoor roeren. 3 Minuten laten opstijven. Kaas in breedte dubbel vouwen. Met vochtige handen van braadmix 8 platte schijven vormen. Over 4 schijven kaas verdelen. Andere 4 schijven erop leggen. Zijkanten goed aandrukken. In koekenpan boter verhitten. Gehaktschijven 3 minuten aan elke kant bruin bakken. Gehaktschijven op schaal leggen. Groentetip: Schorseneren met mosterdsaus.

4 personen

voedingswaarde : 275 kcal p.p.
bereidingstijd : 18 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Tip december 1982

Geen opmerkingen: