PENNE MET CITROEN, BASILICUM EN PIJNBOOMPITTEN
150 gram penne
zout
25 gram pijnboompitten
1 citroen
2 takjes basilicum
1 eetlepel boter
1 eetlepel olijfolie
In pan met ruim kokend water penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Pijnboompitten in droge koekenpan in 2 minuten lichtbruin roosteren en laten afkoelen. Citroenschil onder koud stromend water goed schoonboenen, helft van schil fijnraspen. In kopje basilicumblaadjes fijnknippen. Penne afgieten en mengen met boter, olie, citroenrasp, basilicum en pijnboompitten. Op smaak brengen met zout.
2 personen
voedingswaarde : 415 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Allerhande december 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten