SALADE VAN RUCOLA MET GEITENKAAS EN AMANDELEN
100 gram rucola
1 volle eetlepel amandelschaafsel
75 gram zachte geitenkaas (Chèvre de Bellay)
1 eetlepel witte wijn azijn
zout
peper
½ theelepel mosterd
3 eetlepels olijfolie
Rucola schoonmaken, wassen en laten uitlekken. In droge koekenpan amandelschaafsel in 1 minuut lichtbruin bakken. Geitenkaas met natgemaakt mes in stukjes snijden. In kommetje azijn, zout, peper, mosterd en olie tot sausje roeren.
Sausje nogmaals doorkloppen en in kom met rucola mengen. Geitenkaas en amandelschaafsel over sla verdelen.
2 personen
voedingswaarde : 275 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 5 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Allerhande december 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten