EMPANADA DE PESCADO Y CILANTRO (ZUIDAMERIKAANSE VISVULLING)
2 eetlepels olijfolie
200 gram kabeljauwfilet, in stukjes
6 gepelde tomaten (uit blik), in stukjes
60 gram olijven met ansjovis, in drieeen gesneden
100 gram diepvries doperwten
1 eetlepel kappertjes
4 eetlepels Mexicaanse pepersaus (Calvé)
2 theelepels paprikapoeder (mild of scherp)
2 theelepels oregano
200 gram gepelde garnalen
4 takjes kervel
In koekenpan olie verhitten. Vis in 5 minuten gaar bakken. Vis goed fijnprakken. Toevoegen: tomaat, olijven, doperwten, kappertjes, pepersaus, paprikapoeder en oregano. 3 Minuten meewarmen. Garnalen toevoegen. Kervel erboven fijnknippen. Goed door elkaar scheppen.
4 personen
voedingswaarde : 465 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gebied : Zuid-Amerika
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip Culinair januari 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten