BAKED TOMATOES (GEBAKKEN TOMAATJES)
6 tomaatjes
2 eetlepels fijngesneden peterselie
2 eetlepels fijngesneden tijm
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
Kapjes van 6 tomaatjes snijden en tomaatjes iets uithollen. 4 Eetlepels fijngesneden peterselie en tijm mengen met 1 gesnipperd teentje knoflook en tomaten ermee vullen. In ovenschaaltje 2 eetlepels olijfolie over tomaatjes schenken. 15 Minuten in op 230°C voorverwarmde oven bakken.
6 personen
voedingswaarde : 55 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Ierland
gerechtsoort : groentegerecht
bron : William O’Callaghan, in Tip Culinair januari 1995
zondag 31 januari 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten