GROENTECURRY UIT NEPAL
200 gram broccoli, in kleine roosjes
150 gram peultjes
½ kleine groene kool, in reepjes
150 gram doperwten (diepvries)
4 eetlepels olie
1 ui, fijngesneden
100 gram kastanjechampignons, in plakjes
1 eetlepel kerriepoeder
1 theelepel gemalen komijn
zout
peper
200 gram pannenkoekmix
1 ei
4 - 4½ deciliter melk
4 eetlepels fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, kervel)
2 eetlepels komijnzaadjes
Broccoli, peultjes en doperwten in water met zout 2 minuten koken. In 2 eetlepels olie ui 5 minuten bakken. Champignons 5 minuten meebakken. Kerrie, komijn, zout, peper, broccoli, peultjes, kool en erwten erdoor roeren. Van pannenkoekmix, ei en melk beslag maken. Kruiden door beslag roeren. Van beslag steeds in ½ eetlepel olie 4 dunne flensjes bakken. Groentecurry op flensjes scheppen, oprollen. Bestrooi de flensjes met komijnzaadjes.
2 personen
voedingswaarde : 772 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gebied : Nepal
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip Culinair januari 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten