ITALIAANSE BROCCOLISCHOTEL MET CHAMPIGNONSAUS
800 gram broccoli
zout
1 bakje champignons
250 gram magere gekookte tong (dikke plakken)
200 gram volkoren macaroni of spaghetti
1 zakje champignonsaus
peper
zout
Broccoli wassen, in stukjes verdelen en 5 minuten in water met wat zout koken. Broccoli in zeef laten uitlekken. Tong in reepjes snijden.
Macaroni of spaghetti koken volgens bereidingswijze op pak. Intussen champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Saus maken volgens bereidingswijze op zakje. Zodra saus kookt champignons toevoegen en 4 minuten zachtjes meekoken. Broccoli en tong door saus roeren en in 4 minuten warm laten worden. Op smaak brengen met peper en eventueel wat zout. Saus apart serveren.
4 personen
voedingswaarde : 390 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 20 minuten
land : Italië
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Allerhande mei 1985
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten