zondag 25 december 2016

Italiaanse broccolischotel met champignonsaus (Italië)

ITALIAANSE BROCCOLISCHOTEL MET CHAMPIGNONSAUS

800 gram broccoli
zout
1 bakje champignons
250 gram magere gekookte tong (dikke plakken)
200 gram volkoren macaroni of spaghetti
1 zakje champignonsaus
peper
zout


Broccoli wassen, in stukjes verdelen en 5 minuten in water met wat zout koken. Broccoli in zeef laten uitlekken. Tong in reepjes snijden.
Macaroni of spaghetti koken volgens bereidingswijze op pak. Intussen champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Saus maken volgens bereidingswijze op zakje. Zodra saus kookt champignons toevoegen en 4 minuten zachtjes meekoken. Broccoli en tong door saus roeren en in 4 minuten warm laten worden. Op smaak brengen met peper en eventueel wat zout. Saus apart serveren.

4 personen

voedingswaarde : 390 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 20 minuten

land : Italië
gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Allerhande mei 1985

Geen opmerkingen: