KARTOFFELPUFFER (AARDAPPELKOEKJES)
200 gram Münster in 8 plakken
4 grote aardappels
1 eetlepel karwijzaad
8 eetlepels olijfolie
peper
zout
Schil de aardappels, rasp ze fijn en breng op smaak met peper en zout. Bak van deze aardappelrasp in de olijfolie 8 kleine koekjes met een doorsnede van 10 centimeter goudbruin in 2 minuten per kant. Schep ze dan over op een bakplaat en leg op ieder koekje een plak Münster en wat karwijzaad. Bak in 5 minuten af in een voorverwarmde oven van 220°C, tot de kaas begint te smelten.
4 personen
gebied : Duitsland
gerechtsoort : bijgerecht
bron : 30 Duitse recepten met kaas /Henk Prins en Jon Eykens
dinsdag 1 november 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten