ANDIJVIE MET CORNEDBEEF
2 - 3 kroppen andijvie
2 uien
2 - 3 teentjes knoflook
1 blikje cornedbeef
1 - 2 vleesbouillonblokjes
peper uit de molen
evt. 1 rode pepertje
evt. wat allesbinder
Andijvie snijden(2cm), goed afspoelen en uit laten lekken. Snij de uien klein en pers de knoflook persen en fruit dit in wat olie. Doe wanneer ze glazig zijn de cornedbeef erbij, eventueel het pepertje, bouillonblokje en peper. Dit alles goed door elkaar bakken. Doe de nu andijvie erbij. Niet te lang koken, de andijvie moet wat knapperig blijven. Eventueel het vocht binden met allesbinder.
Dit wordt gegeten als groenten met witte rijst.
4 personen
land : Suriname
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Jessica van Veen [kookgek]
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten