vrijdag 13 augustus 2010

Kabeljauw met romige komkommer

KABELJAUW MET ROMIGE KOMKOMMER

1 pakje kabeljauw à 100 gram (diepvries)
½ komkommer
1 theelepel dille
peper
1 eetlepel crème fraîche
½ theelepel bouillonpoeder
1 theelepel mosterd
1 plakje sinaasappel
½ pakje vacuüm versgeschilde aardappeltjes à 375 gram (Vitabintje)

Kabeljauw op een schoteltje leggen. In de magnetron de kabeljauw in 4 tot 6 minuten op de ontdooistand (200 Watt) laten ontdooien, halverwege keren. Intussen de komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. In een kom doen. Toevoegen: dille, peper, crème fraîche en bouillonpoeder. Erdoor scheppen. Op bord scheppen. Kabeljauwfilet aan beide kanten dun bestrijken met mosterd. Op de komkommer leggen. Plakje sinaasappel erop leggen. Aardappeltjes er omheen rangschikken. In de magnetron de kabeljauw met komkommer in 5 minuten op de helft van het vermogen gaar laten worden (350 Watt).

1 persoon

voedingswaarde : 300 kcal p.p.
bereidingstijd : 12 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Allerhande augustus 1987

Geen opmerkingen: