GEGRATINEERDE BROCCOLI- EN BLOEMKOOLROOSJES MET SALAMI
1 kleine bloemkool
400 gram broccoli
200 gram salami in dikke plakken
20 gram boter
100 gram geraspte belegen kaas
10 blaadjes basilicum
Maak de groenten schoon. Snijd de bloemkool en broccoli in roosjes. Snijd de salami in blokjes. Smeer een vuurvaste schaal, waarin de roosjes en salami net passen, dun in met boter.
Kook de bloemkool- en broccoliroosjes beetgaar. Laat ze uitlekken. Leg ze in de vuurvaste schaal en leg tussen de roosjes de salamiblokjes. Strooi geraspte kaas over dit gerecht. Zet de schaal ongeveer 3 minuten onder de ovengrill. Het gerecht is klaar zodra de kaas gesmolten is. Steek de basilicumblaadjes in de gesmolten kaas.
4 personen
voedingswaarde : 336 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Boodschappen juli / augustus 2002
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten