BONEN-MAALTIJDSALADE MET MAÏS EN KOMKOMMER
1 blik kidneybeans (nettogewicht 400 gram)
1 blik maïskorrels (nettogewicht 300 gram)
½ dunne komkommer (200 gram)
1 theelepel mosterd
2 eetlepels azijn
1 theelepel gemberpoeder
zout
peper
3 eetlepels olie
2 takjes peterselie
In zeef bonen en maïs laten uitlekken. Komkommer wassen. In plakjes snijden. In kommetje doen: mosterd, azijn, gemberpoeder, zout, peper en olie. Tot sausje roeren.
In schaal doen: bonen, maïs en komkommer. Sausje erover schenken. Peterselie erboven fijnknippen. Door elkaar scheppen. Lekker met stokbrood.
2 personen
voedingswaarde : 440 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Tip augustus 1990
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten