GEBAKKEN KAASPLAK MET MOSTERD
300 gram brandnetelkaas (plat stuk)
1 eetlepel mosterd
6 eetlepels bloem
1 deciliter melk
6 eetlepels paneermeel
50 gram margarine
Kaas in 8 plakken van ½ centimeter dikte snijden. 4 Plakken bestrijken met mosterd. Andere 4 plakken erop leggen. In diep bord bloem met melk tot glad papje roeren. Op plat bord paneermeel strooien. Kaasplakken eerst door bloempapje halen, dan door paneermeel wentelen. Tot gebruik afgedekt in koelkast leggen.
In koekenpan margarine verhitten. Kaasplakken in 5 minuten goudbruin bakken. Halverwege keren. Direct opdienen. Lekker met aardappelpuree en bietensalade.
4 personen
voedingswaarde : 460 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 10 minuten
gerechtsoort : vegetarisch hoofdgerecht
bron : Tip december 1986
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten