BIEFSTUK MET PORTJUS
2 biefstukjes à 100 gram
versgemalen peper
50 gram bak en braadproduct
zout
½ eetlepel bloem
1 deciliter rode port
1 ½ eetlepel groene peperkorrels
Platte schaal voorverwarmen. Vlees inwrijven met peper. In koekenpan bak- en braadproduct smelten. Vlees in 4 minuten bruin en rosé bakken. Halverwege keren. Op warme schaal leggen. Bestrooien met zout. Door bakvet bloem roeren. Al roerende port toevoegen. Peperkorrels erdoor roeren. Nog 3 minuten zachtjes koken. Overdoen in juskom. Lekker met peterselieaardappeltjes en witlof.
2 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip december 1986
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten