SALADE MET AVOCADO, ONTBIJTSPEK EN EI
2 eieren
½ krop sla
75 gram ontbijtspek
1 avocado
4 eetlepels mosterddressing
Kook de eieren in 4 minuten zacht. Verwijder het harde gedeelte van de sla en snij de helft in acht parten. Verhit een koekenpan en bak het ontbijtspek in 5 minuten zachtjes uit. Pel de eieren en snij ze in vieren. Schil de avocado en snij deze in repen. Verdeel over twee borden de sla, avocado, het ontbijtspek en ei. Sprenkel de mosterddressing erover.
Lekker met geroosterd brood met gezouten boter.
2 personen
voedingswaarde : 400 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Tip Culinair september 2004
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten