zaterdag 25 september 2021

Pistolet kip met pindasaus

PISTOLET KIP MET PINDASAUS

2 witte pistolets
1 eetlepel boter
½ theelepel sambal oelek
75 gram kiprollade, in plakjes
50 gram atjar tjampoer
50 gram satésaus
1 eetlepel pinda’s
1 eetlepel gefruite uitjes


2 Witte pistolets overlangs halveren. 1 eetlepel boter mengen met ½ theelepel sambal oelek. Broodjes met sambalboter bestrijken. 75 Gram kiprollade in plakjes over onderste helft van broodjes verdelen. 50 Gram atjar tjampoer erover verdelen. 50 Gram satésaus verwarmen en samen met 1 eetlepel pinda’s en 1 eetlepel gefruite uitjes over broodjes verdelen. Met andere broodhelften afdekken.

2 personen

voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Tip Culinair september 1996

Geen opmerkingen: