PISTOLET KIP MET PINDASAUS
2 witte pistolets
1 eetlepel boter
½ theelepel sambal oelek
75 gram kiprollade, in plakjes
50 gram atjar tjampoer
50 gram satésaus
1 eetlepel pinda’s
1 eetlepel gefruite uitjes
2 Witte pistolets overlangs halveren. 1 eetlepel boter mengen met ½ theelepel sambal oelek. Broodjes met sambalboter bestrijken. 75 Gram kiprollade in plakjes over onderste helft van broodjes verdelen. 50 Gram atjar tjampoer erover verdelen. 50 Gram satésaus verwarmen en samen met 1 eetlepel pinda’s en 1 eetlepel gefruite uitjes over broodjes verdelen. Met andere broodhelften afdekken.
2 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip Culinair september 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten