INDIASE KIP
100 gram zilvervliesrijst
zout
2 theelepels olie
200 gram kipfilet, in reepjes
1½ eetlepel Indiase kruidenpasta
½ klein blikje ananasstukjes, uitgelekt
50 gram alfalfa
100 gram doperwtjes (uit blik), uitgelekt
1 eetlepel geraspte kokos
Rijst in water met zout volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. In wok olie verhitten en kip 3 minuten roerbakken. Kruidenpasta toevoegen en 10 minuten meebakken. Ananas en alfalfa toevoegen en nog 3 minuten meebakken. Doperwtjes door rijst scheppen. Kip serveren met rijst. Kokos erover strooien. Garneren met tomaat en komkommer.
2 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : India
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair september 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten