OOSTERS BROODJE MET KIPGEHAKT
2 ronde broodjes
15 gram boter
150 gram kipgehakt
½ theelepel gemalen koriander
½ theelepel gemberpoeder
zout
75 gram soepgroenten, fijngesneden
1 eetlepel ketjap manis
1 eetlepel yogonaise
1 eetlepel yoghurt
½ teentje knoflook, geperst
2 Ronde broodjes opensnijden en bodem iets uithollen. 15 Gram boter verhitten en 150 gram kipgehakt in 8 minuten rul bakken. ½ Theelepel gemalen koriander, ½ theelepel gemberpoeder, zout en 75 gram fijngesneden soepgroenten toevoegen en 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met 1 eetlepel ketjap manis. Voor sausje 1 eetlepel yogonaise, 1 eetlepel yoghurt en ½ teentje geperste knoflook mengen. Kipmengsel in broodjes scheppen, sausje erop scheppen en afdekken met broodkapjes.
2 personen
voedingswaarde : 405 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Verre Oosten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip Culinair september 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten