GROENTESOEP MET TORTELLONI EN KIP
350 gram kipfilet, in blokjes
375 gram Groentemix asperges en broccoli (Iglo)
300 gram panklare prei
1 teentje knoflook
2 kippenbouillontabletten
250 gram tortelloni met ricotta en spinazie
100 gram geraspte pittige kaas
Kipfilet bestrooien met zout en peper. In soeppan kruidenboter uit zak groentemix verhitten en kipblokjes dichtschroeien. Prei 2 minuten meebakken. Knoflook erboven uitpersen, bouillontabletten erboven verkruimelen en 1 liter kokend water toevoegen. Aan de kook brengen en groentemix en tortelloni toevoegen. Opnieuw aan de kook brengen en soep nog 8 minuten zachtjes laten koken, tot pasta gaar is. Soep in vier grote kommen scheppen en serveren met geraspte kaas.
4 personen
voedingswaarde : 455 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : maaltijdsoep
bron : AllerHande september 2003
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten